Stor begeistring om Crescendo etter Festspillenes programlansering: «Alene dette er en reise verdt»

Festspillene i Bergen lanserte 17.februar sitt festivalprogram, der deltakere i mentorprogrammene for unge solister og kammergrupper aktivt involveres i flere konserter.  Dette vekker allerede stor begeistring blant norsk presse.

I Dagbladet 17.02.16 skriver Ståle Wikshåland følgende om Crescendo:

«Andsnes fronter også det såkalte Crescendo-programmet som åpnet i fjor, og som fortjenstfullt er styrket betydelig i år. Det dreier seg om et samarbeidsprosjekt mellom Bergensfestspillene, Barratt-Due og Oslo-Filharmonien der raust med fremragende ungt talent presenteres sammen med mentorer, som, ja for eksempel Andsnes og Janine Jansen. Alene dette er en reise verd.»

Les mer om programlanseringen og artikkelen her.
Se festivalprogrammet for Festspillene i Bergen 2016 her.