Aftenposten: «Disse musikerne lever ut drømmen sammen med Norges fremste musikere» (okt 2016)

Journalist Hilde Bjørhovde i Aftenposten fulgte flere av de unge musikerne og deres mentorer fra Oslo-Filharmonien i forbindelse med prosjektuken med Ung Filharmoni og konserten i Oslo Konserthus første uka i oktober 2016.

Journalist Hilde Bjørhovde i Aftenposten fulgte flere av de unge musikerne og deres mentorer fra Oslo-Filharmonien i forbindelse med prosjektuken med Ung Filharmoni og konserten i Oslo Konserthus første uka i oktober 2016.

– En kjempeinspirasjon! Lærerikt, inspirerende og en vitamininnsprøytning, sier musikkstudent Andreas Bergset i slagverkgruppen mens han dytter tam-tam’en inn i prøvesalen. Å øve med sin egen mentor i flere dager, for så å spille sammen i konserthuset, er en smak på musikerlivet han og de andre ikke ville være foruten.

Les hele reportasjen fra Aftenposten om prosjektuken til Ung Filharmoni og Oslo-Filharmonien her.