«Bedre måter å bygge en ny generasjon klassiske musikere kan jeg knapt forestille meg» sier Dagbladets anmelder etter konserten med Ung Filharmoni i Oslo, 6. oktober

Dagbladets anmelder, Ståle Wikshåland sier: «Bedre måter å bygge en ny generasjon klassiske musikere kan jeg knapt forestille meg. Og det er ikke snaut, nå de starter byggingen på så høyt nivå som vi kunne oppleve ved denne anledningen».

Hyggelig medieomtale i Dagbladet Pluss 12.oktober 2016: Aldri før har podiet i Oslo Konserthus vært fylt av flere musikere enn sist torsdag da Ung Filharmoni spilte side om side med Oslo-Filharmonien!

Dagbladets anmelder, Ståle Wikshåland sier: «Bedre måter å bygge en ny generasjon klassiske musikere kan jeg knapt forestille meg. Og det er ikke snaut, nå de starter byggingen på så høyt nivå som vi kunne oppleve ved denne anledningen».

Les mer om Ung Filharmoni her.