Ludvig til topps i konkurranse!

Crescendo-musiker Ludvig Gudim skal være solist i New York

«Dette blir veldig spennende – spesielt siden jeg skal også skal lede orkesteret helt uten dirigent» sier 20-åringen Ludvig.
Crescendo-deltaker og bachelor-student ved Juilliard School of Music I New York, Ludvig Gudim vant denne uken den årlige solistkonkurransen ved Juilliard og får være solist i Felix Mendelssohns fiolinkonsert med skolens eget orkester – Juilliard Chamber Orchestra.

«Veldig gledelig og imponerende at Ludvig vant denne konkurransen» sier Jørn Pedersen, leder for Crescendo-programmet. «Nivået er skyhøyt og konkurransen knivskarp der borte, og selv om Ludvig «bare» er 2.-årsstudent på bachelor gikk han altså forbi alle masterstudentene denne gangen.»

Crescendos Mentorprogram for solister og kammergrupper bistår unge musikere som Ludvig med å skape et bærekraftig fundament for en videre internasjonal karriere. De får hjelp med å bygge et kontaktnett, møte mentorer på høyeste nivå, samt direkte oppfølging på faglig og personlig plan.
Konserten med Ludvig er i Alice Tully Hall, New York 25. februar 2019