Aktuelt

Her kommer siste nytt om Mentorprogrammet og deltakerne

Festspillene i Bergen

Nå er Festspillene i Bergen 2019 i gang, og Crescendo-staben og alle deltakerne har installert seg i sitt midlertidige kontor i vakre og stemningsfulle Villa Terminus.

To nye unge musikere er valgt ut for Crescendo 2020

I mai hadde vi gleden av å bekjentgjøre at vi har tilbudt plass i Crescendo Mentorprogram til cellisten Sandra Lied Haga og tubaisten August Schieldrop.

Debuterte i Royal Festival Hall

16. mars 2019 sto Crescendo-solist Sonoko Miriam Welde på scenen i Royal Festival Hall i London. Sammen med Royal Philharmonic Orchestra (RPO) fremførte hun Bruchs fiolinkonsert.

Johan Dalene har signert med internasjonalt management

Fiolinist og Crescendo-deltaker Johan Dalene har inngått managementavtale med Enticott Music Management, i samarbeid med IMG Artists. Nordic Artists Management vil fortsette å representere Johan i Skandinavia.

Ludvig vant solistkonkurranse i New York

Crescendo-deltaker og bachelor-student ved The Juilliard School i New York, Ludvig Gudim, vant denne uken den årlige solistkonkurransen på skolen. Han får være solist i Felix Mendelssohns fiolinkonsert med skolens eget orkester – Juilliard Chamber Orchestra.

Amalie spilte Elgar for over 1000 publikummere i Grieghallen

Crescendo-musiker Amalie Stalheim fremførte Edward Elgars cellokonsert i Grieghallen i Bergen 27.mars med Bergen Filharmoniske Orkestere ledet av sjefsdirigent Edward Gardner.

Samarbeidspartnere